Történetünk

Filozófiánk

Munkáink

Jövőképünk

Ütemterv

Kontakt

Ütemterv

Célba érni soha nem a véletlen műve.

Az alapos, hatékony ütemterv és kommunikáció a garancia, hogy a kreativitás valósággá váljon.

Ezért fordítunk extra figyelmet minden lépésre ismertetésére, az első kapcsolatfelvételtől a kulcsok átadásáig. Az út minden pontján a biztonságra összpontosítunk, figyelünk a változó helyszíni igényekre. Egyszerűen lenyűgözőt szeretnénk alkotni.

Hogyan dolgozunk?

ALAPOZÁS

Örömmel adunk ingyenes ajánlatot felújítási, építkezési vagy bármely típusú gépészeti- vagy villamossági kivitelezésre. Már az igények felmérését is különös alapossággal végezzük, mert szeretnénk tökéletesen érteni a motivációit és a projekttel kapcsolatos igényeit.

KONCEPCIÓALKOTÁS

A második szakaszban a hangsúly a projekt előkészítésén és a folyamatok megtervezésen van. Ezért fordítunk kiemelt figyelmet a projektek előkészítésére. Hisszük, hogy a korrekt ár-érték arányhoz valójában a pazarlás csökkentésén, a megfelelő előkészítésen és a munkafolyamatok összehangolásán keresztül vezet az út. 

ÉPÍTÉS

Tulajdonosként vagy befektetőként az Ön álmai és igényet szeretnénk formába önteni. Hogy az építkezés élmény legyen, biztosítjuk a folyamatok transzparens kommunikációját olyan rendszeresség és részletesség szerint, ahogy a projekt előkészítésekor megegyeztünk. 

AZ ALAPOZÁS

Ha úgy döntött, építkezne vagy felújítaná meglévő otthonát vegye fel velünk a kapcsolatot. Egyeztetünk egy személyes találkozót, ahol meghallgatjuk az ötleteit, illetve, hogy mit szeretne megvalósítani a projektben. Elvégezzük az első felmérést, majd rövid időn belül elkészítjük ajánlatunkat.
Ha elfogadta az árajánlatunkat, akár a meglévő építészeti rajzai alapján is el tudunk kezdeni dolgozni. Ha nem rendelkezik ilyennel, akkor építészünk elkezdi a projekt személyreszabott előkészítését. Valószínűleg szüksége lesz egyéb szakemberek és mérnökök szolgáltatásaira, amiről részletes tájékoztatást adunk. Minden folyamatra kipróbált, megbízható szolgáltatónk van, de igény szerint együttműködhetünk az Ön által választott vállalkozóval is.
Tudjuk, hogy az anyagok kiválasztása bonyolult lehet, de mi azért vagyunk, hogy segítsünk. Kivételes beszállítókkal dolgozunk együtt, akiknek a vásárlói élményről és a részletek fontosságáról alkotott képe egyezik a miénkkel. Tapasztalt szakértőinkkel, olyan javaslatokat teszünk, amelyek megfelelnek az Ön projektjének és elképzelésének. Az alapanyagok kiválasztásában is rugalmasak vagyunk, azonban a minőségi kivitelezéshez bizonyos esetekben komplett építőanyag-rendszerekkel dolgozunk, amiket kizárólag a gyártó cég javaslatának megfelelően használunk fel.

A HIVATALOS ÜGYEK

Sok átalakítás és sok házbővítés nem igényel külön engedélyt. Egyes projektekhez azonban a helyi önkormányzat vagy szolgáltató tervezési engedélyére lesz szükség. Építészeink tanácsot adnak, mi pedig (igény szerint) segítünk az ügyintézés folyamataiban.
Ha projektje többeket érint, esetleg a terület egy része a szomszédjával megosztott területen van, akkor a kezdés előtt szüksége lesz a társasház beleegyezésére. Segíthetünk Önnek a folyamatban, így a projektje az ütemterv szerint haladhat, és a szomszédaival való kapcsolata is barátságos marad.
Még ha nem is igényel tervezési engedélyt, a projektnek meg kell felelnie az építési előírásoknak. Segítünk Önnek benyújtani a terveket az épületfelügyeletnek – legyen az önkormányzat vagy magánszolgáltató –, és velük együttműködve ellenőrizzük a projektet minden kritikus szakaszban.

A MUNKA ELVÉGZÉSE

Az összes tervezés és a szerződés megkötése után nekilátunk a projektnek. Egy teljes lakásfelújítás időtartama nagyjából 3 hónap (???), de ez változhat a megrendelt munkától és annak összetettségétől függően. Egy részleges, például fürdőszoba- és konyhafelújítás három-öt hét alatt elvégezhető, míg egy teljes házépítés x hónapig tart.
Az elégedettsége nem csak a projekt befejezéséig, hanem utána is fontos nekünk. Éppen ezért garanciát vállalunk x és y dolgokra. Ha minden elkészült, az építkezés után is vevőszolgálati segítséget kínálunk, amellyel abszolút egyediek vagyunk a magyar piacon. Tudjuk, hogy egy nagy projektnél sok a változó, ezért szívesen válaszolunk kérdéseire, vagy kiigazítjuk, ami az előzetes megbeszélések alapján mégsem tűnik megfelelőnek.

ELVEK

Hiszünk a tisztességesen elvégzett munkában, az alkotás örömében. Hiszünk az őszinte kommunikációban és a tartós értékteremtésben. Nagyon fontosnak tartjuk az edukációt és a partneri együttműködői viszony kialakítását az ügyfelekkel, kollégákkal és beszállító partnerekkel. Amit beépítünk, azt a legjobb minőségben építsük be, úgy állítsuk össze a költségeket, hogy az tényleg beleférjen. Együtt gondolkodunk az ügyféllel vagy alvállakozóval. Előbb gondolkozunk aztán cselekszünk. Ha valamit nem tudunk, akkor rászánjuk az időt és energiát, hogy utánajárjunk, hogy a számára legjobb/leghatékonyabb megoldást találjuk meg.

Ajánlatot kérek!

A részletes ajánlatadást minden esetben helyszíni felmérés előzi meg. Amennyiben szeretne időpontot egyeztetni, úgy kérem, adja meg adatait, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben érdekli Önt valamelyik szolgáltatásunk, viszont még nem szeretne ajánlatot kérni, akkor is bátran kereshet bennünket emailben vagy telefonon.

Ez alapján nem küldünk hírlevelet, csak a kapcsolattartás miatt szükséges.
A számot nem tároljuk, kizárólag a kapcsolatfelvételig használjuk.

Iratkozzon fel hírlevelünkre ingyenes konzultációért

uh.o1713079206ndem@1713079206olleh1713079206
+36 20 515 2321

1152 Budapest, Szentmihályi út 131. 

Minden jog fenntartva. © Medno Builder Kft. 2024 – Adatkezelési tájékoztató / Jogi nyilatkozat / Impresszum