Történetünk

Filozófiánk

Munkáink

Jövőképünk

Ütemterv

Kontakt

Történetünk

Az álmok és a belőlük épülő házak nem csak egy rakás téglából állnak, a bizalom szimbólumai is. Nem papírra tervezett házakban, hanem életre tervezett terekben gondolkozunk, ahol jó élni.

A Medno csapat ereje

a minőségi emberi kapcsolatokban rejlik. Az elmúlt években értékteremtő- és alkalmazkodó készségünk segítségével Budapesten és Pest megyében új viszonyítási alapot teremtettünk a lakásfelújítás és kivitelezés terén.

Nem papírra tervezett házakban, hanem életre tervezett terekben gondolkozunk, ahol jó élni. Családi tulajdonú vállalkozás vagyunk, ami azt jelenti, hogy a Radnó-Märcz família minden egyes projektünk motorja, ők felelnek minden dolgozóért. Az építőipar megítélése nem jó, ennek rengeteg okát ismerjük. A cégünk missziója, hogy ellenpéldát mutassunk. Minden nap azért dolgozunk, hogy tisztességes és teljeskörű építőipari szolgáltatást nyújtsunk, ami nem szakadékot, hanem hidat képez a szakember és a megrendelő közt. Úgy, hogy közben esztétikumban és az európai sztenderdek szerinti minőségben is magasra teszi a lécet.

Döntéseinkben a minőségi komfort és a tervezhető költségek közti racionális egyensúly a sorvezetőnk. Szakértelmünket és stabil kapcsolatainkat arra használjuk, hogy teljes körű támogatást nyújtsunk, és megvédjük megrendelőnk érdekeit a felújítás, építkezés során. Ez az amiben a legjobbak vagyunk, hogy bizalomra építünk.

Ajánlatot kérek!

A részletes ajánlatadást minden esetben helyszíni felmérés előzi meg. Amennyiben szeretne időpontot egyeztetni, úgy kérem, adja meg adatait, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben érdekli Önt valamelyik szolgáltatásunk, viszont még nem szeretne ajánlatot kérni, akkor is bátran kereshet bennünket emailben vagy telefonon.

Ez alapján nem küldünk hírlevelet, csak a kapcsolattartás miatt szükséges.
A számot nem tároljuk, kizárólag a kapcsolatfelvételig használjuk.

Iratkozzon fel hírlevelünkre ingyenes konzultációért

uh.o1713080487ndem@1713080487olleh1713080487
+36 20 515 2321

1152 Budapest, Szentmihályi út 131. 

Minden jog fenntartva. © Medno Builder Kft. 2024 – Adatkezelési tájékoztató / Jogi nyilatkozat / Impresszum