Történetünk

Filozófiánk

Munkáink

Jövőképünk

Ütemterv

Kontakt

Jogi nyilatkozat

A medno.hu weboldal dizájnja és tartalma, azaz a szövegek, képek, grafikák és videók, szellemi tulajdonnak minősülnek és szerzői jogi védelem alatt állnak. A szellemi tulajdonnal kapcsolatos információkról, a tulajdonost megillető jogokról és jogorvoslati lehetőségekről a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala weboldalán olvashat bővebben.

Felelősség
A honlapon közölt tartalmak kizárólag tájékoztató céllal kerültek a weboldalra. Törekszünk arra, hogy az információk naprakészek és hitelesek legyenek, ennek ellenére előfordulhatnak benne pontatlanságok, valamint a technika gyors fejlődése következtében idővel elavult tartalmak. A tájékoztatásból eredő esetleges károkért a weboldal üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget.
A weboldalon számos forrást megjelölő külső hivatkozás található, azaz más weboldalakról származó link. Ezek a másik fél tulajdonát képező linkek nem automatikusan irányítják át a látogatót, csupán egy kapcsolódási lehetőséget nyújtanak az adott weboldalra. A weboldal üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget a kapcsolódó honlapok tartalmáért, annak technikai és jogszerű működéséért.

Szerzői jogi védelem
A weboldalon található tartalmak (ideértve az oldal teljes tartalmának, vagy annak egy részletét) másolása, terjesztése és más weboldalon való publikálása kizárólag a szerző (Medno Builder Kft.) előzetes, írásos beleegyezésével és a forrás megjelölésével lehetséges. Ugyanakkor tilos a weboldal tartalmát kereskedelmi céllal sokszorosítani, terjeszteni, megváltoztatni, illetve harmadik félnek továbbadni.

A weboldal tartalmának felhasználásával, mint ráutaló magatartással (Ptk. 6:4.§, 6:5.§) a medno.hu és a Felhasználó között megállapodás jön létre, amely a medno.hu weboldal felhasználásról való tudomásszerzésével válik hatályossá. Ezen megállapodás értelmében a Felhasználó a felhasználás ellenértékeként minden megkezdett napi felhasználásért, naponta 30.000 Ft + ÁFA díjat köteles Medno Builder Kft. számára, az erről szóló felszólítás és számla kézhezvételétől számított 8 napon belül megfizetni. Jelen díj átalánydíj, amelynek összegét nem befolyásolja, hogy a Felhasználó milyen mennyiségű tartalmat használt fel.

Aki az oldal tartalmát Medno Builder Kft. előzetes, írásbeli engedélye nélkül felhasználja, jogsértést követ el. Amennyiben a fent megjelölt díjat határidőben nem fizeti meg, a jogsértés kiküszöbölése érdekében a Medno Builder Kft. fog kezdeményezni mind a jogsértést elkövető weboldalának szolgáltatójánál (2001. évi CVIII. törvény 13./A. §), mind az illetékes bíróságon.

Copyright © 2024 Medno Builder Kft. All rights reserved.

uh.o1713080083ndem@1713080083olleh1713080083
+36 20 515 2321

1152 Budapest, Szentmihályi út 131. 

Minden jog fenntartva. © Medno Builder Kft. 2024 – Adatkezelési tájékoztató / Jogi nyilatkozat / Impresszum