Történetünk
Filozófiánk
Munkáink
Jövőképünk

Ütemterv
Kontakt

callum-hill-NGGkGzslIaM-unsplash
Bizalomra építünk.
Építés – Felújítás – Bővítés
charlesdeluvio-c2thq3SXJiA-unsplash
Videó lejátszása
Bizalomra építünk. Bizalomra építünk. Bizalomra építünk. Bizalomra építünk.

Felújítás

Megtalálta álmai ingatlanát de teljeskörű felújítást, esetleg csak ráncfelvarrást igényel? Teljeskörű vagy részleges felújításban, egy- és kétszintes bővítésekben, belső vagy külső korszerűsítésekben egyaránt jártasak vagyunk.

Generálkivitelezés

Az otthon építése vagy felújítása izgalmas élmény is lehet. Ezért fordítunk kiemelt figyelmet a projektek előkészítésére.  Hisszük, hogy a korrekt ár-érték arányhoz valójában a pazarlás csökkentésén, a megfelelő előkészítésen és a munkafolyamatok összehangolásán keresztül vezet az út. A kommunikációnk pedig udvarias és transzparens.

Villamos kivitelezés

A villamosság korántsem csak a lámpákról szól, hanem minden fajta tervezési és szerelési munkálatról. Csapatunk egyik fő erőssége a naprakész villanyszerelő szakágunk, aki kisebb vagy önálló projektekre is megrendelhető.

Gépészeti kivitelezés

Az épületgépészet célja az otthonunk komfortjának megteremtése. Szívesen vállalunk különálló projekteket is, amelyek a vízellátás, csatornázás, gázellátás, légtechnika, szellőzés klímatechnika területeit érintik.

Történetünk

Az álmok és a belőlük épülő házak nem csak egy rakás téglából állnak, a bizalom szimbólumai is.

Nem papírra tervezett házakban, hanem életre tervezett terekben gondolkozunk, ahol jó élni.

A Medno csapat ereje

a minőségi emberi kapcsolatokban rejlik. Az elmúlt években értékteremtő- és alkalmazkodó készségünk segítségével Budapesten és Pest megyében új viszonyítási alapot teremtettünk a lakásfelújítás és kivitelezés terén.

Nem papírra tervezett házakban, hanem életre tervezett terekben gondolkozunk, ahol jó élni. Családi tulajdonú vállalkozás vagyunk, ami azt jelenti, hogy a Radnó-Märcz família minden egyes projektünk motorja, ők felelnek minden dolgozóért. Az építőipar megítélése nem jó, ennek rengeteg okát ismerjük. A cégünk missziója, hogy ellenpéldát mutassunk. Minden nap azért dolgozunk, hogy tisztességes és teljeskörű építőipari szolgáltatást nyújtsunk, ami nem szakadékot, hanem hidat képez a szakember és a megrendelő közt. Úgy, hogy közben esztétikumban és az európai sztenderdek szerinti minőségben is magasra teszi a lécet.

Döntéseinkben a minőségi komfort és a tervezhető költségek közti racionális egyensúly a sorvezetőnk. Szakértelmünket és stabil kapcsolatainkat arra használjuk, hogy teljes körű támogatást nyújtsunk, és megvédjük megrendelőnk érdekeit a felújítás, építkezés során. Ez az amiben a legjobbak vagyunk, hogy bizalomra építünk.

Azt szeretném, hogy mindenki aki építésre, vagy felújításra adja a fejét, a végén csillogó szemmel meséljen az építőiparról.

Radnó Zoltán
Alapító-tulajdonos

Filozófiánk

Tudjuk, hogy a kiemelkedő teljesítményhez kell egy kényelmes otthon ahova hazatérünk. Minden nap azért dolgozunk, hogy olyan tisztességes és teljeskörű építőipari szolgáltatást nyújtsunk, ami nem szakadékot, hanem hidat képez a szakember és a megrendelő közt. Mindezt úgy, hogy közben esztétikumban és az európai sztenderdek szerinti minőségben is magasra teszi a lécet. Az általunk tervezett és épített otthonok nem csupán épületek, hanem a bizalom szimbólumai is.

ÉLETRE TERVEZETT TEREK

Vízió

Mi akarunk lenni az igazodási pont az építőiparban és a mellé nyújtott szolgáltatásban is. A megrendelőinknek életük legnagyobb döntésében egy pozitív élménnyé, kollégáinknak és beszállítóinknak követendő példává, a fiataloknak pedig vonzó jövőképpé szeretnénk válni. Egy olyan stabil lábakon álló etikus üzletté, ami hosszútávon jobbá teszi a hazai építőipar megítélését.

ELVEK

Hiszünk a tisztességesen elvégzett munkában, az alkotás örömében. Hiszünk az őszinte kommunikációban és a tartós értékteremtésben. Nagyon fontosnak tartjuk az edukációt és a partneri együttműködői viszony kialakítását az ügyfelekkel, kollégákkal és beszállító partnerekkel. Amit beépítünk, azt a legjobb minőségben építsük be, úgy állítsuk össze a költségeket, hogy az tényleg beleférjen. Együtt gondolkodunk az ügyféllel vagy alvállakozóval. Előbb gondolkozunk aztán cselekszünk. Ha valamit nem tudunk, akkor rászánjuk az időt és energiát, hogy utánajárjunk, hogy a számára legjobb/leghatékonyabb megoldást találjuk meg.

#fejlődés

Megszállottan kutatjuk, hogyan tudunk európai szinten is kiemelkedő szolgáltatást nyújtani. Ennek egyik kulcsát a folytonos innovációban, illetve az ügyfeleinktől és partnereinktől kapott visszajelzések hasznosításában látjuk.

#hatékonyság

A hatékonyság egy szemléletmód, ami a Mednonál sok apró részletből áll össze. Hisszük, hogy a korrekt ár-érték arányhoz valójában a pazarlás csökkentésén, a megfelelő előkészítésen és a munkafolyamatok összehangolásán keresztül vezet az út.

#értékteremtés

Szerintünk egy modern vállalkozás sokkal többről szól, mint a profit. A Medno csapat olyan szakmájukban profi szakemberekből áll, akiknek közös szenvedélye, hogy olyan élményt hagyjanak maguk után, ami pozitív hatással van az egész építőipar megítélésére. 

Munkáink

Jövőképünk

A jövőképünk sokkal többről szól, mint a profit

A Medno csapat olyan szakmájukban profi szakemberekből áll, akiknek közös szenvedélye, hogy olyan élményt hagyjanak maguk után, ami pozitív hatással van az egész építőipar megítélésére.

Ütemterv

Célba érni soha nem a véletlen műve.

A fegyelmezett, alapos folyamattervezés és kommunikáció a garancia, hogy a kreativitás valósággá váljon. Ezért fordítunk extra figyelmet minden lépésre ismertetésére, az első kapcsolatfelvételtől a kulcsok átadásáig.

Az út minden pontján a biztonságra összpontosítunk, figyelünk a változó helyszíni igényekre. Egyszerűen lenyűgözőt szeretnénk alkotni.

Hogyan dolgozunk?

ALAPOZÁS

Örömmel adunk ingyenes ajánlatot felújítási, építkezési vagy bármely típusú gépészeti- vagy villamossági kivitelezésre. Már az igények felmérését is különös alapossággal végezzük, mert szeretnénk tökéletesen érteni a motivációit és a projekttel kapcsolatos igényeit.

KONCEPCIÓALKOTÁS

A második szakaszban a hangsúly a projekt előkészítésén és a folyamatok megtervezésen van. Ezért fordítunk kiemelt figyelmet a projektek előkészítésére. Hisszük, hogy a korrekt ár-érték arányhoz valójában a pazarlás csökkentésén, a megfelelő előkészítésen és a munkafolyamatok összehangolásán keresztül vezet az út. 

ÉPÍTÉS

Tulajdonosként vagy befektetőként az Ön álmai és igényet szeretnénk formába önteni. Hogy az építkezés élmény legyen, biztosítjuk a folyamatok transzparens kommunikációját olyan rendszeresség és részletesség szerint, ahogy a projekt előkészítésekor megegyeztünk. 

AZ ALAPOZÁS

Ha úgy döntött, építkezne vagy felújítaná meglévő otthonát vegye fel velünk a kapcsolatot. Egyeztetünk egy személyes találkozót, ahol meghallgatjuk az ötleteit, illetve, hogy mit szeretne megvalósítani a projektben. Elvégezzük az első felmérést, majd rövid időn belül elkészítjük ajánlatunkat.
Ha elfogadta az árajánlatunkat, akár a meglévő építészeti rajzai alapján is el tudunk kezdeni dolgozni. Ha nem rendelkezik ilyennel, akkor építészünk elkezdi a projekt személyreszabott előkészítését. Valószínűleg szüksége lesz egyéb szakemberek és mérnökök szolgáltatásaira, amiről részletes tájékoztatást adunk. Minden folyamatra kipróbált, megbízható szolgáltatónk van, de igény szerint együttműködhetünk az Ön által választott vállalkozóval is.
Tudjuk, hogy az anyagok kiválasztása bonyolult lehet, de mi azért vagyunk, hogy segítsünk. Kivételes beszállítókkal dolgozunk együtt, akiknek a vásárlói élményről és a részletek fontosságáról alkotott képe egyezik a miénkkel. Tapasztalt szakértőinkkel, olyan javaslatokat teszünk, amelyek megfelelnek az Ön projektjének és elképzelésének. Az alapanyagok kiválasztásában is rugalmasak vagyunk, azonban a minőségi kivitelezéshez bizonyos esetekben komplett építőanyag-rendszerekkel dolgozunk, amiket kizárólag a gyártó cég javaslatának megfelelően használunk fel.

A HIVATALOS ÜGYEK

Sok átalakítás és sok házbővítés nem igényel külön engedélyt. Egyes projektekhez azonban a helyi önkormányzat vagy szolgáltató tervezési engedélyére lesz szükség. Építészeink tanácsot adnak, mi pedig (igény szerint) segítünk az ügyintézés folyamataiban.
Ha projektje többeket érint, esetleg a terület egy része a szomszédjával megosztott területen van, akkor a kezdés előtt szüksége lesz a társasház beleegyezésére. Segíthetünk Önnek a folyamatban, így a projektje az ütemterv szerint haladhat, és a szomszédaival való kapcsolata is barátságos marad.
Még ha nem is igényel tervezési engedélyt, a projektnek meg kell felelnie az építési előírásoknak. Segítünk Önnek benyújtani a terveket az épületfelügyeletnek – legyen az önkormányzat vagy magánszolgáltató –, és velük együttműködve ellenőrizzük a projektet minden kritikus szakaszban.

A MUNKA ELVÉGZÉSE

Az összes tervezés és a szerződés megkötése után nekilátunk a projektnek. Egy teljes lakásfelújítás időtartama nagyjából 3 hónap (???), de ez változhat a megrendelt munkától és annak összetettségétől függően. Egy részleges, például fürdőszoba- és konyhafelújítás három-öt hét alatt elvégezhető, míg egy teljes házépítés x hónapig tart.
Az elégedettsége nem csak a projekt befejezéséig, hanem utána is fontos nekünk. Éppen ezért garanciát vállalunk x és y dolgokra. Ha minden elkészült, az építkezés után is vevőszolgálati segítséget kínálunk, amellyel abszolút egyediek vagyunk a magyar piacon. Tudjuk, hogy egy nagy projektnél sok a változó, ezért szívesen válaszolunk kérdéseire, vagy kiigazítjuk, ami az előzetes megbeszélések alapján mégsem tűnik megfelelőnek.

Ajánlatot kérek!

A részletes ajánlatadást minden esetben helyszíni felmérés előzi meg. Amennyiben szeretne időpontot egyeztetni, úgy kérem, adja meg adatait, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben érdekli Önt valamelyik szolgáltatásunk, viszont még nem szeretne ajánlatot kérni, akkor is bátran kereshet bennünket emailben vagy telefonon.

Ez alapján nem küldünk hírlevelet, csak a kapcsolattartás miatt szükséges.
A számot nem tároljuk, kizárólag a kapcsolatfelvételig használjuk.

Iratkozzon fel hírlevelünkre ingyenes konzultációért

Partnereink és üzletfeleink

uh.o1713084450ndem@1713084450olleh1713084450
+36 20 515 2321

1152 Budapest, Szentmihályi út 131. 

Minden jog fenntartva. © Medno Builder Kft. 2024 – Adatkezelési tájékoztató / Jogi nyilatkozat / Impresszum