Történetünk

Filozófiánk

Munkáink

Jövőképünk

Ütemterv

Kontakt

Filozófiánk

Nem papírra vetett látszatházakban gondolkodunk, hanem olyan terekben, helyiségekben, ahol mi is szívesen élnénk, ahol száz százalékban otthonra lelünk. Családi tulajdonú vállalkozás vagyunk, ami azt jelenti, hogy a Radnó-Märcz família minden egyes projektünk motorja, ők felelnek minden dolgozóért. Az építőipar megítélése nem jó, ennek rengeteg okát ismerjük.

ÉLETRE TERVEZETT TEREK

A cégünk missziója, hogy ellenpéldát mutassunk. Minden nap azért dolgozunk, hogy tisztességes és teljeskörű építőipari szolgáltatást nyújtsunk, ami nem szakadékot, hanem hidat képez a szakember és a megrendelő közt. Úgy, hogy közben esztétikumban és az európai sztenderdek szerinti minőségben is magasra teszi a lécet. Döntéseinkben a minőségi komfort és a tervezhető költségek közti racionális egyensúly a sorvezetőnk.

Szakértelmünket és stabil kapcsolatainkat arra használjuk, hogy teljes körű támogatást nyújtsunk, és megvédjük megrendelőnk érdekeit a felújítás, építkezés során. Ez az amiben a legjobbak vagyunk, hogy bizalomra építünk.

Ajánlatot kérek!

A részletes ajánlatadást minden esetben helyszíni felmérés előzi meg. Amennyiben szeretne időpontot egyeztetni, úgy kérem, adja meg adatait, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben érdekli Önt valamelyik szolgáltatásunk, viszont még nem szeretne ajánlatot kérni, akkor is bátran kereshet bennünket emailben vagy telefonon.

Ez alapján nem küldünk hírlevelet, csak a kapcsolattartás miatt szükséges.
A számot nem tároljuk, kizárólag a kapcsolatfelvételig használjuk.

Iratkozzon fel hírlevelünkre ingyenes konzultációért

Partnereink és üzletfeleink

uh.o1720991959ndem@1720991959olleh1720991959
+36 20 515 2321

1152 Budapest, Szentmihályi út 131. 

Minden jog fenntartva. © Medno Builder Kft. 2024 – Adatkezelési tájékoztató / Jogi nyilatkozat / Impresszum